Anmeldelser

Politiken

5 hjerter af Joakim Grundahl 

Toro i Istedgade serverer uhyre enkel mad tilberedt på overlegen vis. Magien lå i udførelsen, i den sikre iscenesættelse af råvarernes egen smag og i den finjusterede finesse, alting var tilberedt med.

Børsen

TORO istedgade – 4 stjerner af Ole Troelsø

Restaurant Toro inspireres af den spanske tapasbar og serverer elegante versioner af klassiske retter i et hyggeligt miljø.

Gastro

Madmagasinet Gastro nyd en snack i baren og postede på facebook. Gastro gav restaurant Toro topkarakter 4 ud af 4 i deres anmeldelse i det trykte magasin.

Toro er et ret perfekt lille spansk hjørne – på Vesterbro i København. Hæng i baren og nyd de smågeniale tapas eller sid mere mageligt henslængt og få eksempelvis den store, syvretters menu. Det er rigtig godt, uanset hvad.

AOK

AOK nominerede i 2016 Toro i kategorien “Bedste nye restaurant“.

Råvarerne er i top og tilberedningen sidder også lige i skabet.

#stempåToro #byensbedste16

Facebook

4,7 ud af 5 * * * * * (Baseret på 127 anmeldelser. Senest opdateret 12. Juni 2017)

Kennie Kjellström reviewed TORO – istedgade5 star
August 12

Fantastisk upplevelse! The food is really good, so well done and presented. Magic tastes. The service made our evening even better. Thanks to all for giving us this remarkable good experience.

Johs Krarup reviewed TORO – istedgade5 star

Bedste tapas i mange år. Ikke mindst den meget lækre og spændende ret med blæksprutte! Helt fantastisk.

Martine Aabye reviewed TORO – istedgade5 star

Først og fremmest kæmpe ros for sjældent god betjening. Vi har været der to gange med to forskellige tjenere, og hver gang var det exceptionelt personlig, ærlig og kompetent betjening på trods af et fuld hus. Bravo! Maden lader ikke noget tilbage at ønske – fantasifuld, fuld af smag og power, virkelig lækre råvarer. Helt sikkert et stamsted for os fremover.

Dinnerbooking

5,2 ud af 6 * * * * * (Baseret på 938 anmeldelser. Senest opdateret 12. Juni 2017)

KENN HUNE, 20 AUGUST 2016

Tusind tak for en fantastisk aften med det dejligste mad og betjening, det var en udsøgt fornøjelse at være gæst i jeres skønne restaurant.
På glædeligt gensyn..!

SØREN, 23 JULI 2016

Fantastisk aften med lækker tapas og den mest søde og profesionelle betjening vi længe har oplevet (stor ros til pigen fra Mors :)).

DORTHE, 22 JULI 2016

Dejligt med så mange ude siddepladser her om sommeren, også ned ad sidegaden, hvor der er roligere. Dejlig mad og personlig betjening.

KIM, 5 JULI 2016

Rigtig god mad og godt vinkort.
Meget positiv over hele oplevelsen – tak for det. God stemning og god kemi med tjenerne.

Vil klart anbefale jer til andre !

Yelp

(4 ud af 5 * * * * * Baseret på 16 anmeldelser. Senest opdateret 12. Juni 2017)

Kelly J. 109 reviews. 5 * * * * * 7/19/2016  

I came to Toro for lunch with a friend and upon entering the restaurant I was immediately excited. I absolutely love their interior and their open kitchen! Such a stunning restaurant and I imagine it would be super cozy at night time for dinner.